2011. szeptember 5., hétfő

Samsung GT-I9100 Galaxy S II 16GB+ 16GB T-mobile - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Eladóvá vált egy Samsung GT-I9100 Galaxy S2 Smartphone.
A készüléket előfizetés-hosszabítással vásároltam, részletre. A vásárlás dokumentumai természetesen nem titkosak, az adásvétel során ezeket is postázom. A fennmaradó részleteket kettő részletben rendeztem, tehát már hitel nincs rajta, a dokumentumok megtekinthetők a képek között! Ez az előfizetésem évek óta, a letiltásról természetesen kérésre írásos garanciát vállalok!
A készüléket 2011. 06. 18. án vásároltam, a www. my. samsung. hu oldalon regisztráltam, így további 2 hónappal meg lett hosszabbítva a 2 év gyári garanciája 2013. 08. 18. -ig. Erről is küldöm az igazoló dokumentumot.
A készülék karcmentes hibátlan állapotban van, ahogy ezt a képeken is meg lehet tekinteni. Első perctől Brando Crystal Bright fólia védi a kijelzőt. (tudom, hogy Gorillaglass, de így nyugodtabb vagyok) Brando fekete szilikon tok védi a külsejét, így minden része teljesen karcmentes.
Amit adok hozzá pluszba és az árában benne foglaltatik, az egy gyári Samsung szivargyújtó-töltő, és egy Sandisk 16GB-os MicroSDHC memória kártya. Így a Készülék most 32 GB tárhellyel rendelkezik. A legfrissebb júliusi gyári FirmWare fut rajta XXKG5. Nav’ N Go IGO Navi programmal és sok egyébb, hasznos programmal adom, természetesen mind DVD lemezre írva, mert mielőtt becsomagolom, mindent törlök róla a telefonszámok, e-mailek és regisztrált adatok miatt!
A specifikációval senkit sem untatnék, mert aki ilyen telefont szeretne, az pontosan tudja, mit tud. Az biztos, hogy sokkal gyorsabb, mint azt előtte gondoltam volna.
Eladni szeretném, így csere nem érdekel, és részletre sem tudom adni. A megértést köszönöm!
Specifikáció és teszt: http: //mobilarena. hu/teszt/samsung_galaxy_s_ii_a_tronorokos/bevezeto_tartozekok. html


Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-12 19:15
. Samsung GT-I9100 Galaxy S II 16GB+ 16GB T-mobile - Jelenlegi ára: 100 000 Ft